Probably the best sailing holiday in the world for catamarans & dinghies

I 40 år har Wildwind i Vassiliki levererat fantastiska seglingsförutsättningar. Lite lagom på förmiddagen och hårdvind på eftermiddagen. Under åren har antalet båtar i båtparken växt och de byts löpande ut och renoveras. Centret drivs av duktiga seglare, som vill ha bra båtar och segel även för sin egen skull. Alla är utbildade instruktörer av RYA (Royal Yachting Association). Många av våra (ständigt återvändande) gäster säger att det är ett paradis där man får leka, ett ”sommarläger” för vuxna (och barn från 7 år) och där man utmanar sig att bli bättre, samtidigt som man träffar människor från andra länder som gillar samma sak. Vi testar nya saker, kapsejsar och skrattar. Vi delar upp oss i olika grupper baserat på kunskap och önskemål. Och sen anpassas både morgonpass och eftermiddagspass efter vad just den gruppen vill öva på. Allt från nybörjare till kappseglingsträning.

Vill du åka på semester utomlands, till sol och värme, och samtidigt leka på vattnet med segling? Med utmärkt coaching, säkerhet och i fantastiskt miljö? Vassiliki ligger ca 1 timme från flygplatsen, men på andra sidan berget från dit de flesta turister åker. Små familjeägda hotell som ligger direkt vid strandprommenaden.

Yoga & Fitness

Som ett kompliment till seglingen, startades en ”healthy-option” 🙂 med yoga och fitness. Detta erbjudande har utvecklats till ett otroligt härligt erbjudande som inte längre bara är till för medresenärer till seglarna! Ett stort utbud av varierande klasser under dagen, allt från flow yoga, hata yoga, water fitness och pilates. Och nu erbjuds även drömtydning, sound healing, frekvensanalys och fascia release. Dessutom har vi Ari som kommer varje vecka och berättar om alla örter och växter ur både läkande, mat & mytologiskt perspektiv. Och erbjuder ett utbud av lokalproducerat te från vilda örter, krämer och annat.

Jag kom till Wildwind första gången 1999. Sedan dess säljer jag resorna dit, och har varit tillbaka minst en gång per år. Barnen har varit med varje år, och idag är det den enda veckan som tonåringarna egentligen vill hänga med oss på… ! Wildwind vill de inte missa.